BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
beIN Sports: Arthur Masuaku Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla bekliyoruz

Arthur Masuaku Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla bekliyoruz

beIN Sports

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele, 0-0'lık eşitlik ile tamamlandı. Beşiktaşlı futbolcular Jonas Svensson, Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 


Svensson, "İlk yarıda zorlandık ama mücadele ettik. İkinci yarıda daha iyiydik. İkinci maça da hazırlanacağız. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Bugün itibariyle ortada oynadık diyebilirim. Fenerbahçe derbisinde cezalı olduğum için çok üzgünüm. Bu maçların önemini biliyoruz. Dinleneceğiz ve hazırlanacağız. Umarım kazanacağız." şeklinde konuştu. 

"Gol attığımız takdirde..."

Arthur Masuaku ise, "Bugüne dair, deplasmanda gol yememek en önemli detay. İkinci maça kaldı. Zor bir maç olacak. Evimizde oynasak bile zor olacak. Gol atmamız gerekiyor. Gol attığımız takdirde finale çıkarız." dedi. 

Fenerbahçe ile oynayacakları maçı da değerlendiren Masuaku, "Zor bir maç olacak. Takım halinde oynamamız gerekiyor. Taraftarımız için büyük takım olduğumuzu göstermek olacaktır. Maçı oynamak için sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Fenerbahçe maçına iyi hazırlanacağız"

Gedson Fernandes ise, "Maça kötü başladık ama iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu seneki hedefimiz kupa için bence iyi bir sonuç aldık. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç büyük bir maç, kendimize odaklanıyoruz. İyi hazırlanacağız ve iyi mücadele edeceğiz." dedi.

Habere git: beIN Sports