BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Atiba: İyi oynamıyoruz, bunun farkındayız

Atiba: İyi oynamıyoruz, bunun farkındayız

ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Hutchinson, Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Kanadalı futbolcu, "Bugün 3 puan almayı çok istedik tabii ki. Uzun süredir galip gelemiyoruz. Bugün bir şeyleri değiştirmek için bir fırsat olabilirdi" diye konuştu.

Siyah-beyazlı oyuncu şöyle devam etti: "Oyuna da aslında iyi başladık. İlk 45 dakikada iyi oynadığımızı düşünüyorum, oyunun kontrolü bizdeydi. Golü de bulduk ama ikinci yarı da bunları yapamadık. Birkaç tane fırsat bulduk ama bunları değerlendiremedik. Daha sonrasında gol yedik. 2. yarı istediğimiz futbol oynayamadık." 

'Her şeyi deniyoruz'

İçinde bulundukları durumun zorluğuna vurgu yapan Atiba şunları söyledi: "Zor durumdayız, her şeyi deniyoruz bu durumdan çıkabilmek için. İyi oynamıyoruz, bunun farkındayız, mücadele ediyoruz ama bu tip zamanlarda istenilen sonuçları almak maalesef zor oluyor. 

Tekrar galibiyetleri çok istiyoruz. Şu an yapmamız gereken şey çok çalışmak, yapabileceklerimizi sahaya yansıtmak. Umarım bunu bi an önce yaparız. Başımızı dik tutmalıyız, çok da fazla maç var önümüzde. Elimizden geleni yapacağız, çok çalışacağız." 

Atiba: Bu kulüp için her şeyimizi vermeliyiz

Atiba sözlerini şöyle tamamladı: "Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacağız, ondan sonra iç sahada oynayacağımız (Kayserispor) lig maçı tekrar işleri yoluna koymak için iyi bir fırsat olabilir. Biz çalışmaya devam edeceğiz, her şeyimizi vereceğiz, kulübümüz için her şeyimizi vermeliyiz. Şu anda birbirimizi suçlamak yerine birbirimize kenetlenmek, birbirimizle birlikte olmamız lazım. Ligin ilk yarısında da kazanabildiğimiz kadar maçları kazanıp 2. yarıda tekrardan önümüze bakmamız gerekiyor."

Habere git: ajansspor