BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Beşiktaş - Ankaragücü maçı canlı izle | beIN Sports Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz yayın

Beşiktaş - Ankaragücü maçı canlı izle | beIN Sports Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz yayın

Fanatik

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 1-1’lik Samsunspor beraberliğinin ardından Beşiktaş’ta Portekizli teknik adam Fernando Santos’la yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takım, Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’ye emanet olacak. Kartal, bu sezon 3 müsabakaya yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet elde etmişti.

Siyah-beyazlılar, ligde 5 maçtır 3 puana hasret durumda. Söz konusu süreçte sırasıyla Galatasaray’a 1-0, Gaziantep FK’ya 2-0 ve Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş, Başakşehir ile Samsunspor’la da 1-1 berabere kaldı. Kara Kartal, son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı 2-0’lık skorla almıştı.

BEŞİKTAŞ - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

33. haftada Beşiktaş, Ankaragücü’nü konuk ediyor. Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Topraktepe yönetiminde 4. kez sahada yer alacak. Beşiktaş - Ankaragücü karşılaşması 19 Nisan cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Worrall, Masuaku , Al Musrati, Gedson, Muçi, Ghezzal, Muleka, Aboubakar (Mustafa)

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Tolga, Ali, Efkan, Morutan, Bassogog, Sowe

ANKARAGÜCÜ'NE KARŞI YENİLGİSİ YOK

Kara Kartal, son dönemde başkent temsilcisi ile oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Siyah-Beyazlılar, Ankaragücü ile çıktığı son 11 maçta 7 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Beşiktaş, bu maçların hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi.

DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

Başkent ekibi, son 11 maçta Beşiktaş’ı deviremezken, deplasmanda da pek başarılı olamadı. Ankaragücü, Beşiktaş’a konuk olduğu son 14 Süper Lig maçından sadece 1 puan çıkardı. Sarı-Lacivertliler, rakibini son olarak Şubat 2002’de devirmişti.

BEŞİKTAŞ'TA 2 EKSİK

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşısında forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak.

4 FUTBOLCU SINIRDA

Siyah-Beyazlı takımda Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlıklarından dolayı MKE Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlıkları sebebiyle Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumları ise son kontrollerin ardından belli olacak. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş - Ankaragücü maçı canlı izle | beIN Sports Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz yayın

Habere git: Fanatik