BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Beşiktaş MKE Ankaragücü'nü devirdi! 5 haftalık hasret bitti

Beşiktaş MKE Ankaragücü'nü devirdi! 5 haftalık hasret bitti

ajansspor

Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, Dolmabahçe'de 6 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı.

Beşiktaş, maçın 18'inci dakikasında öne geçti. Ceza sahası yayı üzerinde bulunan Muçi, Gedson Fernandes'in pasının ardından sol ayağının içiyle gelişine vurdu. Top, kaleci Bahadır'ın solundan ağlara gitti.

Sol taraftan kazanılan kornerde Gedson Fernandes'in yaptığı ortaya iyi yükselen Jackson Muleka kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu. Beşiktaş, 67'inci dakikada farkı 2'ye çıkardı.

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen Serdar Topraktepe, çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 2.00 puan ortalaması yakalamıştı. 

Fernando Santos'un gelişi ile tekrar yardımcı antrenörlüğe dönen Topraktepe, kötü gidişat nedeniyle gönderilen Santos'un ardından yeniden geçici antrenör oldu. Santos'tan sonra birinci adam olarak ilk maçına çıkan 47 yaşındaki çalıştırıcı, MKE Ankaragücü karşısında galip gelmeyi başardı.

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, Süper Lig'de 5 hafta boyunca 3 puan alamamıştı. Kara Kartal, bu hasreti MKE Ankaragücü'nü 2-0 yenerek sonlandırdı.

  • Beşiktaş 0-1 Galatasaray
  • Gaziantep FK 2-0 Beşiktaş
  • Beşiktaş 1-2 Antalyaspor
  • Başakşehir 1-1 Beşiktaş
  • Beşiktaş 1-1 Samsunspor
  • Beşiktaş 2-0 MKE Ankaragücü

33 maçta 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Beşiktaş 51 puan ile 4'üncü sırada yer aldı.

MKE Ankaragücü ise 33 maçta 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 37 puan ile 13'üncü sırada kaldı.

Habere git: ajansspor