BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Beşiktaş'ta açılışı Muçi yaptı! Muleka, 160 gün sonra sahneye çıktı

Beşiktaş'ta açılışı Muçi yaptı! Muleka, 160 gün sonra sahneye çıktı

Fanatik

Süper Lig'de 33. hafta İstanbul'da açıldı. Beşiktaş, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

ANKARAGÜCÜ'NÜ YİNE AFFETMEDİ

Beşiktaş’ın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup ettiği takım (73 kez) Ankaragücü. Aynı zamanda Siyah-Beyazlılar’ın en fazla gol attığı rakibi de yine Başkent temsilcisi (201) oldu. Sezonun ilk yarısındaki maçta deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Kara Kartal, bu rekabette evinde ise büyük bir üstünlüğe sahip. Beşiktaş, Ankaragücü ile Türkiye Kupası Yarı Finali’nde de 2 kez kozlarını paylaşacak.

FEDAKARLIK YAPTI AMA SAKATLANDI

Eşi doğum yapan Umut Meraş dün son anda kadrodan çıkartılırken, sol bekte genç Emrecan Terzi forma giydi. Karşılaşma öncesinde “Emrecan’ın ufak tefek ağrıları vardı ama oynarım dedi. Fedakarlık gösterdi” diyen teknik sorumlu Serdar Topraktepe, 44. dakikada 20 yaşındaki futbolcuyu kenara almak zorunda kaldı. Sakatlık geçiren ve oyuna devam edemeyen Emrecan’ın yerine Tayyip Talha oyuna girdi ve sol beke geçti.

Beşiktaşta açılışı Muçi yaptı Muleka, 160 gün sonra sahneye çıktı...

SVENSSON DERBİDE YOK

Salı günü Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında bu kez deplasmanda Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, ligde ise önümüzdeki hafta derbide Fenerbahçe’nin konuğu... Dünkü maçta gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Svensson, Kadıköy’deki mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta sınırda bulunan diğer isimler ise Semih, Demir Ege ve Amartey’di.

Beşiktaşta açılışı Muçi yaptı Muleka, 160 gün sonra sahneye çıktı...

AÇILIŞ MUÇİ'DEN!

Devre arasında Beşiktaş’a gelen Ernest Muçi, dün akşam yine formundaydı. Daha önce İstanbulspor ve Antalyaspor maçlarında rakip fileleri havalandıran genç on numara, iki maç aradan sonra gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki yıldız, Sarı-Lacivertliler karşısında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu. Muçi, sahada kaldığı süre içerisinde ise hücumdaki hareketliliği ile galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Beşiktaşta açılışı Muçi yaptı Muleka, 160 gün sonra sahneye çıktı...

5 MAÇ SONRA GEDSON FERNANDES

Beşiktaş’ın yıldız orta sahası Gedson Fernandes, dün akşamki mücadelede ilk golün pasını veren isim oldu. Portekizli, güzel oyununu skor katkısı ile süslerken, sahada kaldığı süre içerisinde de alkış aldı. 25 yaşındaki futbolcu, oynadığı futbol ile ortaya koyduğu futbol ile orta alanda takımının en iyilerinden biri oldu. Gedson, bu sezon ligde 2 gol ve 3 asist yaptı.

Beşiktaşta açılışı Muçi yaptı Muleka, 160 gün sonra sahneye çıktı...

MULEKA'DAN 160 GÜNLÜK HASRETE SON!

Ligde bu sezon 12. haftada 1-0 kazanılan Başakşehir maçında son golünü atan Muleka, tam 160 gün sonra fileleri havalandırdı. Ankaragücü karşılaşmasına ilk 11’de başlayan ve ileri uçta görev alan Muleka, 67. dakikada Rashica’nın kullandığı kornerde çok şık bir kafa vuruşlarla ağları havalandırdı.

Habere git: Fanatik