BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Milli futbolcuyu istiyor

Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Milli futbolcuyu istiyor

ajansspor

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta, hem teknik direktör arayışı hem de kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları sürüyor.

Siyah-Beyazlı takım, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Sebastien Haller için devreye girdi.

Alman basını, takımdaki durumundan hiç mutlu olmayan 29 yaşındaki santrfor, kendisiyle ilgilenen kulüplerle temasa geçti.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Fildişi Sahili forvet, bu sezon görev aldığı 18 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlı kulübün başkanı Hasan Arat, kısa süre içerisinde soluğu yeniden Almanya'da alacak.

Geçtiğimiz günlerde önce Münih'e, ardından Dortmund'a giden Arat, teknik direktör arayışında Nuri Şahin ile yüz yüze görüşmüştü.

Başkan'ın tecrübeli çalıştırıcı ile tekrar bir araya geleceği, ayrıca Borussia Dortmund ile Sebastien Haller'in yanı sıra milli orta saha Salih Özcan için de pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

Yerli transferinde adı ilk sıralarda yer alan Salih Özcan için Başkan Arat geçtiğimiz günlerde, "İyi bir oyuncu. Beşiktaş iyi bulduğu her futbolcu ile ilgilenir" demişti.

Alman ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar süren milli futbolcu, bu sezon 34 maçta görev aldı.

Habere git: ajansspor