BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe farkı! Fernando Santos gitti, zafer geldi

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe farkı! Fernando Santos gitti, zafer geldi

Fanatik

Ligde son dönemde çöküşe geçen Beşiktaş, Fernando Santös önderliğinde oldukça kötü bir grafik sergilemişti. Kara Kartal, özellikle son 5 maçta tek bir galibiyet yüzü dahi göremedi. Galatasaray mağlubiyeti ile başlayan seri, Gaziantep FK ve Antalyaspor yenilgileri ile devam etti. Kara Kartal, akabinde Başakşehir ve Samsunspor ile berabere kaldı. Üst üste gelen bu sonuçların ardından da Fernando Santos’un görevine son verildi. Serdar Topraktepe’nin takımın başına gelmesiyle birlikte Beşiktaş’ın çehresi yeniden değişti.

DERBİ ÖNCESİ...

Siyah-Beyazlılar, dün akşam Ankaragücü’nü devirdi. Ligde 3.’lük iddiasını sürdürmek isteyen Kara Kartal, önemli bir galibiyet almış oldu. Bu zafer, aynı zamanda gelecek hafta Fenerbahçe ile deplasmanda oynanacak karşılaşma için büyük moral sağladı.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe farkı Fernando Santos gitti, zafer geldi...

KADRODA 4 DEĞİŞİKLİK

Fernando Santos’un ardından göreve getirilen Serdar Topraktepe, kadroda önemli değişikliklere imza attı. Bu rotasyon biraz da zorunlu olarak yapıldı. Geçtiğimiz hafta Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta, o maçta forma giyen isimlerder Mert Günok, Colley, Bahtiyar ve Semih Kılıçsoy, Ankaragücü karşısında yoktu. Sakatlığı bulunan 4 futbolcunun yerine Serdar hoca, kalede Ersin Destanoğlu’nu, sol bekte genç Emrecan Terzi’yi, stoperde Joe Worrall’ı, orta sahanın merkezinde ise Al Musrati’yi görevlendirdi. Kulübede de Serdar Topraktepe’nin dokunuşu dikkat çekti. U19 takımında yakından tanıdığı Mustafa Hekimoğlu ve Fahri Kerim Ay’ı 21 kişilik kadroya alan genç teknik adam, pek çok yıldızın sakat olduğu günde oynattığı futbol ve tercihleriyle güven verdi.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe farkı Fernando Santos gitti, zafer geldi...

TAM 11 EKSİKLE ÇIKTI

Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan Ante Rebic, Amir Hadziahmetovic, Bahtiyar Zaynutdinov, Onur Bulut, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Mert Günok, Tayfur Bingöl, Omar Colley ve Arthur Masuaku kadroda yer almazken, eşi doğum yapan Umut Meraş da izinli olduğu için dün oynamadı.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe farkı Fernando Santos gitti, zafer geldi...

SERDAR HOCA FARKI!

Tarihinin belki de en çalkantılı sezonlarından birini geçiren Beşiktaş’ta, Şenol Güneş’le başlayan süreç 4 maçlığına Burak Yılmaz’la devam etti; ardından seçim döneminde Rıza Çalımbay göreve getirilirken, sonrasında 3 maçlığına Serdar Topraktepe geçici olarak takımın başına geçmişti. Yeni başkan Hasan Arat’ın büyük umutlarla teknik direktörlük koltuğunu emanet ettiği Fernando Santos da hayal kırıklığı yaratırken, sezon sonuna kadar yine Serdar Topraktepe dümene geçti.

İlk döneminde U19 takımının hocası olan sonrasında Santos’un yardımcısı yapılan Topraktepe, dün ikinci dönemine galibiyetle başladı. 3 maçlık ilk periyotta Hatayspor ve erteleme maçında Rizespor’u mağlup eden Serdar Topraktepe’li Beşiktaş, Kasımpaşa’ya yenilmişti. Genç çalıştırıcı, Dolmabahçe’de ilk kez takımın başında çıktığı maçta Ankaragücü’nü devirdi.

Beşiktaşta Serdar Topraktepe farkı Fernando Santos gitti, zafer geldi...

SANTOS SON SIRADA...

5 maçlık kazanamama serisine son veren Serdar Topraktepe, bu sezon Beşiktaş’ta görev yapan hocalar arasında 2,25 ile en yüksek puan ortalamasına sahip. Şenol Güneş 1,86 ortalamayla ikinci, Burak Yılmaz 1,5’la üçüncü, Rıza Çalımbay 1,4’le dördüncü ve 13 maçta takımın başında çıkan Santos 1,23’le sonuncu sırada yer alıyor.

Habere git: Fanatik