BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Beşiktaş'ta yeni lider Kevin-Prince Boateng!

Beşiktaş'ta yeni lider Kevin-Prince Boateng!

Sporx

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta bu maç öncesinde eksik isimlerin çokluğu teknik ekibin canını sıkıyor.

Siyah-Beyazlılar'da; Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Adem Ljajic, Umut Nayir ve cezalı olan Atiba forma giyemeyecek. Bu isimlerin yokluğunda eldeki oyuncularla en iyi 11'i sahaya sürmek isteyen Sergen Ya lçın, forvette Boateng'i oynatmayı düşünüyor.

Kasımpaşa maçında oyuna girdikten sonra takımı hareketlendiren, attığı golle skora denge getiren ve hücumda oldukça etkin bir görüntü ortaya koyan Ganalı futbolcu, Yeni Malatyaspor mücadelesinde Kara Kartal'ın gol silahı olacak.

Lens ve Necip'e yeni görev.

Kasımpaşa maçında Gökhan Gönül'ün sakatlanmasının ardından sağ beke geçen ve Beşiktaş'ta sahanın en iyilerinden olan Lens, Ye ni Malatyaspor mücadelesinde de sağ bekte forma giyecek. Atiba'nın yokluğunda ise forma Necip'te olacak. Fenerbahçe derbisi öncesinde Malatya'dan 3 puanla dönmek isteyen teknik direktör Sergen Yalçın, hücum gücü yüksek isimlerle sonuç almanın hesaplarını yapıyor.

Elneny-Necip ikilisini ön liberoda sahaya süre cek olan Yalçın, bu oyuncuların önünde ise Boyd, Diaby, N'Koudou üçlüsünü oynatacak. Kasımpaşa maçında son dakikada attığı golle 3 puanı getirse de maç boyunca beklentinin altında kalan Güven Yalçın ise Malatya deplasmanında kulübede olacak.

Habere git: Sporx