BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Beşiktaş, yıldız oyuncu için kararını verdi... Yollar ayrılıyor

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kararını verdi... Yollar ayrılıyor

Fanatik

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Siyah-Beyazlılar'da kadroya katılacak isimler kadar ayrılacak isimler konusunda da hareketli bir süreç yaşanıyor.

SEMİH'E DEV TAKİP!

Tarihinin en sıkıntılı sezonlarından birini geride bırakan Beşiktaş’ta parlayan isim genç oyuncu Semih Kılıçsoy oldu ve attığı gollerle taraftarı sevindirdi. 18 yaşında gösterdiği performans ile dev takımların dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için önemli bir iddia ortaya atıldı. Fransa basını, Lig 1 devi Paris Saint Germain’in, Semih’in peşinde olduğunu belirtti. Genç oyuncuyu takip eden PSG yetkililerinin, 1,80’lik futbolcunun EURO 24 performansını da izleyeceği ve buna göre teklifte bulunabileceği ifade edildi. Vincenzo Montella tarafından Türkiye’nin EURO 2024 kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy bu sezon çıktığı 35 maçta 12 gol atıp, 3 asist yaptı. Genç oyuncunun Beşiktaş’la 2028’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kararını verdi... Yollar ayrılıyor

GEDSON'DAN BEKLENTİ 20 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes’e Suudi Arabistan’dan iki kulübün talip olduğu ileri sürüldü. Gedson Fernandes’in menacerinin talipler ile görüştüğü ortaya çıktı. Ancak Beşiktaş’a oyuncu ile ilgili resmi bir teklifin gelmediği de belirtildi. Beşiktaş, 6 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusundan 20 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor ve bu rakamdan daha düşük bir paraya oyuncusunu satmayı düşünmüyor.

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kararını verdi... Yollar ayrılıyor

MASUAKU İLE YOLLAR AYRILIYOR!

Siyah-Beyazlı yönetim, yaz transfer döneminde birçok futbolcuyu gönderecek. Takımın tecrübeli sol beki Masuaku’ya da teklif olduğu ve idarecilerin ayrılığa olumlu baktığı bildirildi.

Nantes ile görüşen Demokratik Kongolu futbolcu için Beşiktaş’ın 2 milyon Euro bonservis beklentisi var. Fransız ekibinin ilk teklifi yetersiz bulunarak geri çevrildi. Kısa sürede beklenen miktar gelirse Masuaku ile yollar ayrılacak.

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kararını verdi... Yollar ayrılıyor

Habere git: Fanatik