BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Cihan Ünal: Oyunu kazandık ancak skoru alamadık

Cihan Ünal: Oyunu kazandık ancak skoru alamadık

ajansspor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Emre Belözoğlu'nun cezalı olduğu maçtan sonra Ankaragücü teknik sorumlusu Cihan Ünal, maçı değerlendirdi. İşte Ünal'ın maç sonu yorumları...

Karşılaşmayı değerlendiren Cihan Ünal, ''Buraya oynamaya geldik. Maç planladığımız gibi geçti. Oyunun doğru anlarını oynamak çok önemliydi. O anlarda gerekli reaksiyonu gösteremedik. Rakibimiz bir geçiş hücumundan, bir de duran toptan golü buldu. Burada Beşiktaş'la oynamak kolay değil. Pozisyonlara girdik. Ancak değerlendiremedik. '' dedi.

Daha çpok çalışacaklarını açıklayan Ünal, ''Değerlendiren taraf Beşiktaş oldu, tebrik ediyoruz. Bu maç özelinde gerekli dersleri çıkaracağız. Beşiktaş'la içeride ve dışarıda olmak üzere 2 maçımız var. Bu maçı iyi analiz edeceğiz. Dersimize daha çok çalışacağız. Bizim bir hedefimiz var. Bu kupada Beşiktaş'ı eleyip finale çıkmayı istiyoruz. İnşallah çalışmalarımız karşılığını verir ve finale çıkan taraf biz oluruz"

Cihan Ünal, performanslarının iyi olduğunu dile getirdi. Ünal, "Bugün Beşiktaş'a önde baskı yaptık. Gollerin birini geçişten yedik. Bir tanesini de duran toptan yedik. Planlarımızın yüzde 70'i tuttu. Oyunu kazandık ancak skoru alamadık. Bu da mağlup olmamıza neden oldu" dedi.

Habere git: ajansspor