BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Donk: Herkes bu pasları atabileceğimin farkında

Donk: Herkes bu pasları atabileceğimin farkında

ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'da Ryuan Donk performansıyla öne çıktı. Lacivert-beyazlıların kaptanı, Umut Bozok'un golünde savunma arkasına attığı topla pozisyonun hazırlayıcısı oldu.  

Donk maçın ardından yaptığı açıklamada, "Herkes bu tarz paslar atabileceğimin farkında, çok iyi zamanlamayla atılmış çok iyi bir pastı ve daha sonra da iyi bir bitiricilikle golü bulduk. Bunu daha fazla denememiz lazım belki" diye konuştu.  

'Gol atmakta zorlanıyoruz'

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'nın yolunu tutan tecrübeli futbolcu şunları söyledi: "Gol atmakta biraz zorlanıyoruz ama maç içerisinde iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Bu şekilde devam etmeli ve maç kazanmalıyız. 

Zor bir dönemden geçiyoruz, herkesin mücadele etmesi ve gururuyla oynaması gerektiğini düşünüyorum. Bunu yaparsak bu zor zamanlardan çıkarız diye düşünüyorum. Savunma anlamında iyi işler yapmaya başladık."

Umut Bozok'un 6. gol sevinci

Beraberlik golünün sahibi Umut Bozok ise, "Forvet asistsiz bir şey yapamaz. Bana güzel asistler yapıyorlar. Çok şükür bugün gol attım. 6 gol oldu, inşallah böyle devam ederiz. Bu zamanlar bizim durumumuz kötü aslında ama maçta her zaman yüzde yüz olmamız lazım. Şimdi Başakşehir maçına hazırlanmamız lazım" açıklamasında bulundu.

Habere git: ajansspor