BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Fenerbahçe'den kadroya derbi ayarı

Fenerbahçe'den kadroya derbi ayarı

ajansspor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Bu maçta sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının ilk 11'ine göre bazı değişiklikler yaptı. Fenerbahçe'de ilk 11'de kaç oyuncu değişti? Yanıtı haberde...

Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe, ligde son oynadığı Demir Grup Sivasspor maçının ilk 11'ine göre sahaya 2'si zorunlu 3 değişiklikle çıktı. Sarı-lacivertlilerde, sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan ile Luiz Gustavo, Beşiktaş derbisinde kadroda yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra Demir Grup Sivasspor mücadelesinde profesyonel kariyerinde ilk kez ilk 11'de boy gösteren Ömer Faruk Beyaz ise maça yedek kulübesinde başladı.

Fenerbahçe teknik heyeti, bu isimlerin yerine cezası biten Serdar Aziz ile Tolga Ciğerci ve Emre Belözoğlu'na şans tanıdı. Beşiktaş derbisinde kalede Altay Bayındır görevlendirilirken savunma hattı Nabil Dirar, Serdar Aziz, Simon Falette ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturuldu.

Orta ikilide Ozan Tufan ile Tolga Ciğerci'yi tercih eden sarı-lacivertli teknik heyet, kenarlarda Ferdi Kadıoğlu ve Deniz Türüç'ü oynattı. Santrfor arkasında Emre Belözoğlu'na forma verilirken ileri uçta ise Vedat Muric görev aldı.

Habere git: ajansspor