BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Feyyaz Uçar'dan Sergen Yalçın'a eleştiriler

Feyyaz Uçar'dan Sergen Yalçın'a eleştiriler

Sporx

FEYYAZ UÇAR'DAN SERGEN YALÇIN'A ELEŞTİRİLER
Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçı beIN Sports'ta yourmladı. İşte Feyyaz Uçar'ın sözleri:

FEYYAZ UÇAR'DAN SERGEN YALÇIN'A ELEŞTİRİLER

Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçı beIN Sports'ta yourmladı. İşte Feyyaz Uçar'ın sözleri:

"YA YÜZERSİN YA BATARSIN"

Beşiktaş girdapta ama çırpınıyor. Ne olur girdapa girince? Biraz akıntıya doğru yüzersin ya da batarsın. Çırpınan bir ekip var.

"BEŞİKTAŞ'TA STRES VAR"

Stresli, sıkıntılı, 1-0'ı koruyamıyor. Hem oynayanlarda, hem kenardan girenlerde ve teknik kadroda bir stres var. Gereksiz top kayıpları var. Birbirilerine yardımlaşma tamamen bitmiş. Tamamen bireysel çabalar var

"KRİZ HOCASI NEREDE?"

Bakıyorsun, 20 yaşında bir çocuk Beşiktaş'ın en iyisi. Bu başlı başına bir tezat. Sahadaki en genç oyuncularından biri en iyisi. Tecrübeli oyuncular nerede, kriz oyuncuları nerede, kriz hocası nerede?

"ORASI BEKÇİ KULÜBESİ DEĞİL"

Sergen Yalçın'ın 88. dakika değişikliklerini hala anlayamıyorum. Geçen sezondan beri devam ediyor. Orası yedek kulübesi, bekçi kulübesi değil. Neyi bekliyorsunuz? Gelen geçeni mi bekliyorsunuz? Maçın bitmesini mi bekliyorsunuz? Maç 1-0, kötü gidiyor. Skoru alamıyorsun, 2'inci golü bulamıyorsun.

"BİR ŞEY DEMENE GEREK YOK Kİ"

Çok seviyorum Sergen Yalçın'ı, çok sevdiğim kardeşim.'Oyunculara geri çekilin demedik' diyor. Sen Ghezzal'ı çıkarıyorsun, Mehmet Topal'ı alıyorsun. Olduğu yerde en iyi oynayan oyuncun Can'ı da alıp köşeye atıyorsun. Senin bir şey demene gerek yok ki! Bu hamleyi gören oyuncun savunma psikolojisine girecektir. Bu çok doğal bir şey.

Habere git: Sporx