BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
beIN Sports: Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlı Maç Sonuçları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr

Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlı Maç Sonuçları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr

beIN Sports

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli arada Beşiktaş hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Bugün yapılan çalışma öncesinde siyah-beyazlıların İngiliz kanat oyuncusu Nathan Redmond gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi, Dele Alli ve sezon sonunda bitecek sözleşmesi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'in antrenmana katılamadığını açıkladığı Dele Alli için Redmond şu sözleri söyledi:

"Dele Alli'yi uzun süredir tanıyorum. Yapabileceklerini biliyorum. Ancak günün sonunda benim ne düşündüğüm değil, hocamızın tercihleri belirleyici oluyor. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve yakın bir arkadaşım. Takıma katkı yapabileceğini düşünüyorum."

"Derbi için çok fazla şey duydum"

Sarı-lacivertli takım ile oynanacak derbi için ço kheyecanlı olduğunu belirten Redmond, "İlk Fenerbahçe maçında 11 başlamıştım. İlk 11 başlamak veya sonradan girmekten ziyade katkı vermek önemli. Maç hakkında çok fazla şey duydum ve maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak dediğim gibi asıl önemli olan katkı vermek." ifadelerini kullandı.

"Kalıp kalmayacağımı düşünmedim"

29 yaşındaki yıldız sezon sonunda bitecek sözleşmesi için ise "Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağımı düşünmedim. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz, maç ve puanlar kazanmak. Sezon sonunda bu konuları düşünecek profesyoneller zaten var." dedi.

Habere git: beIN Sports