BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
beIN Sports: Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlı Maç Sonuçları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr

Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlı Maç Sonuçları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr

beIN Sports

Beşiktaş'ın kaptanı Josef de Souza, beIN SPORTS'a çok özel açıklamalarda bulundu.

beIN SPORTS muhabiri Gürler Akgün'ün sorularını yanıtlayan Brezilyalı orta saha, siyah-beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili şöyle konuştu:

"Duygularımı çok yoğun yaşayan bir insanım. Bazen çok yoğun yaşadığımda, bunun iyi ya da kötü sonuçları olabiliyor. O maçta yaşananlar beni çok üzmüştü ancak asıl üzen, aldığım cezaydı. Duygusal ve hislerimi yoğun yaşayan bir insanım. O açıklamam, duyguların yoğunluğuyla yapılan bir açıklamaydı. Çok duygusal konuşmuştum. En büyük düşüncem, bu takımı şampiyon yapmak. Sonraki süreç doğal gelişir, bu durumların ışığında gelişmez. Sene sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Burayı ve Türkiye'yi seven bir Josef olarak, durumun nasıl olacağını göreceğiz. Şartlar oluşursa Beşiktaş'ta devam edeceğim"

Josef de Souza: "Fenerbahçe'ye çok saygı duyuyorum ama..."


Ne demişti?

Josef de Souza aldığı cezanın ardından şu açıklamada bulunmuştu:

"Eminim ki buna benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş'ı tekrar şampiyon yapmaya çalışacağız. Ancak gelecek sezon için artık burada kalmak bana bu tür bir olay tekrar yaşanırsa aynı tepki vereceğim için kendimi güvende hissettirmiyor. Çünkü biliyorum ki karakterim nedeniyle takım arkadaşlarıma yapılacak saldırganlığı kabul etmeyeceğim ve tekrar ceza alacağım. Bu yüzden kendimi güvende hissetmediğim bir ligde kalamam, bu söylediğim kalbimi çok acıtıyor olsa bile."

Habere git: beIN Sports