BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
beIN Sports: Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlı Maç Sonuçları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr

Futbol ve Spor Haberleri | Maç Özetleri | Canlı Maç Sonuçları | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr

beIN Sports

Trendyol Süper Lig'de bu sezon 4 maça çıkan Beşiktaş, hücum istatistikleri açısından şampiyonluk yarışı verdiği ezeli rakiplerinin gerisinde kaldı.
 
Oynadığı karşılaşmalarda 7 puanı hanesine yazdıran siyah beyazlılar, rakip kaleye sadece 4 gol atabildi. Bu süreçte Fenerbahçe 8, Galatasaray 9 gol kaydederken, Trabzonspor 11 kez golle buluştu.
Ligde son oynanan Trabzonspor karşılaşmasında ilk isabetli şutunu 82. dakikada atabilen Beşiktaş, gol beklentisi olarak da Şenol Güneş dönemindeki en düşük istatistikle 90 dakikayı tamamladı.
Beşiktaş'ın bu sezon rakip filelere bıraktığı 4 golün hücum oyuncuları tarafından kaydedilmemesi de bir diğer dikkat çeken nokta... 

Vincent Aboubakar, Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Ante Rebic gibi etkili ofansif oyunculara sahip olan siyah beyazlılarda, atılan dört golün ikisi Gambiyalı stoper Omar Colley'den gelirken, diğer golleri Gedson Fernandes ve Milot Rashica kaydetti. Beklentilerin yüksek olduğu Kamerunlu forvet Aboubakar ise ilk onbir çıktığı 3 karşılaşmada ve ikinci yarısında oyuna dahil olduğu Trabzonspor derbisinde toplamda yalnızca 1 asist üretebildi.
Orta sahada görev yapan Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes ve Salih Uçan üçlüsünden geride kalan haftalarda pozisyon üretimi konusunda yeterince destek alamayan Beşiktaş'ta yeni transferlerin performansı da beklentilerin altında kaldı.
Alex Oxlade-Chamberlain, Bahtiyar Zaynutdinov, Daniel Amartey, Jean Onana, Eric Bailly ve Ante Rebic'ten ciddi katkı alamayan Beşiktaş, önümüzdeki yoğun maç trafiğinde bu oyuncuların katkısına ihtiyaç duyacak gibi görünüyor.

Habere git: beIN Sports