BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Gökdeniz Bayrakdar: "Beşiktaş’la anlaşmıştım, Antalyaspor kararı aldık"

Gökdeniz Bayrakdar: "Beşiktaş’la anlaşmıştım, Antalyaspor kararı aldık"

ajansspor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor'da forma giyen Gökdeniz Bayrakdar Hürriyet'e açıklamalarda bulundu. Kocaelispor altyapısında oynadığı dönemde Fenerbahçe'nin kendisini istediğini söyleyen Bayrakdar, Yeşil-Siyahlılar'da yıldızını parlatmasıyla Beşiktaş ve Antalyaspor'dan teklif aldığını, bu noktada Antalya'yı tercih ettiğini duyurdu.

Gökdeniz Bayrakdar, "Kocaelispor’a gitmeden önce amatör kulüplerde oynamıştım. Daha sonra Kocaelispor’un seçmeleri olmuştu. Katıldığım seçmelerde seçildim. İlk sene Akademi Ligi kurulmuştu, ondan önce böyle bir lig yoktu. Benim şansıma o sene bu lig kurulmuştu. O sene takım olarak iyi zamanlar geçirmedik ama sezon benim için iyi geçmişti. O sene Akademi Ligi’nde 16 gol atmıştım. Ayrıca Fenerbahçe gibi büyük takımlara da gol atmıştım. Ondan sonra beni profesyonel yaptılar. Kocaelispor’da transfer yasağı olduğu için ilk 2 sene benim için çok önemliydi. Maçlarda oynuyordum. 3.senemde transfer yasağı kalkınca takım bayağı bir iyi seviyeye gelmişti. Ben de orada 13 gol ve 7 asistle kendimi gösterince Antalyaspor’a transfer oldum. Akademi Ligi’nde 16 gol attığım sene henüz profesyonel olmamıştım. Fenerbahçe’nin ilgisi olduktan sonra kulübüm bir bonservis talep etti. O dönem transfer yasağı da olduğu için, ‘Biz seni yollamayacağız’ dediler ve daha sonra beni profesyonel yaptılar" dedi.

Kocaelispor’da 3 sezonda 85 maça çıkıp 21 gol 8 asistlik performans sergileyen Gökdeniz Bayrakdar, "O dönem Beşiktaş ve Antalyaspor transfer teklifinde bulundu. Beşiktaş’la anlaşmıştım. Kulübüm de bonservis konusunda Beşiktaş’la anlaşmıştı. Daha sonra Antalyaspor’un teklifi olunca oraya gitmek için karar aldık. Ben oynayabileceğim bir kulübe gitmek istiyordum. Sonuçta Beşiktaş da çok büyük bir camiaydı. Bazı şeyleri adım adım yapmak gerekiyor. Ben de Antalyaspor’u bir basamak olarak düşündüm. Tabii ki de Antalyaspor da büyük bir camia. Orada da oynamak benim için çok mutluluk vericiydi. Antalyaspor’daki ilk senemde şans bulmuştum. Benim için çok iyi geçti ve hatta milli takıma kadar gidecektim. Olmadı, sonra sakatlık yaşayınca diğer senelerde biraz düşüş yaşadım" ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund teknik heyetindeki Nuri Şahin'in Antalyaspor'da hocalık yaptığı Gökdeniz, "Nuri Şahin, takıma ilk ‘ağabey’ olarak geldi. Kendisi benim ağabeyimdi ve takım otobüsünde bile beraber otururduk. Çok samimiydik, birlikte çok güzel zamanlarımız geçti. Nuri Şahin, teknik direktör olduktan sonra sanki bu göreve hazırmış gibi çok güzel bir adaptasyon sağladı. Her şeyi çok iyiydi, idmanlarının kalitesi de çok güzeldi. Toplantılarımız bile çok kaliteliydi. Nuri Şahin, çok farklı bir seviyedeydi. Nuri Şahin, başka büyük bir takıma gideceğini belli ediyordu. O sene takımımız da iyiydi ve kadroda çok tecrübeli oyuncularımız vardı. Karşılıklı güzel bir iletişim sayesinde hem o hem de biz yükseldik. Borussia Dortmund gibi Almanya’nın en büyük takımlarından birine gitti. İnşallah orada da başarılı olup, en kısa zamanda başantrenör olur. Başarılarının devamını diliyorum. Nuri Şahin'de, ileride büyük hoca olacak bir kapasite var" şeklinde konuştu.

Habere git: ajansspor