BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Hakan Kutlu: Böyle oynarsak alt sıralardan kurtuluruz

Hakan Kutlu: Böyle oynarsak alt sıralardan kurtuluruz

ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Beşiktaş maçındaki performanslarından memnun. Lacivert-beyazlı çalıştırıcı, "Göreve geldiğimiz günden beri oyunumuz giderek kaliteli oluyor. Çok az pozisyon verip  birkaç pozisyon yakaladığımız, ortada bir oyundu. Beşiktaşlı kardeşimiz (Can Bozdoğan) çok güzel bir gol attı" dedi.   

Kutlu: Reaksiyon gösterdik

Kutlu şöyle devam etti: "Oyunun 2. yarısında büyük bir reaksiyon gösterdik. Oyunun kontrolü bizdeydi. Alan bırakmadık Beşiktaş'a. Beşiktaş dışarıdan kötü gibi gözükse de önemli ayakları var, oyunun her an skorunu değiştirecek oyuncuları var. Az pozisyon verdik, 2. yarı çok pozisyonumuz var. 3. bölgede pas hızını hızlandırabilirsek daha iyi işler yapacağız." 

'Kasımpaşa oyun olarak kazandı'

Hakan Kutlu sözlerini şu ifadelerle tamamladı: "Bugün kazanamadık ama oyun anlamında kazandığımızı düşünüyorum. Ama 1 puan da bu tip maç için kötü değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz geldikten sonra bir reaksiyon gösterdiler, kolay değil. Şu anki Beşiktaş'ın durumu da bize benziyor. Çok zor oluyor reaksiyon vermek. 

Sergen Yalçın'a destek

Kötü gidişatı olan takımı oradan çıkarmak kolay değil. Sergen hoca da bu durumu yaşıyor. Maçın hakemini de tebrik ediyorum. Sonuca etki edecek bir hatası olmadı. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece alt sıralardan kurtulacağımızı düşünüyorum."

Habere git: ajansspor