BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: İlk görüşme yapıldı! İşte Nuri Şahin'in yeni adresi

İlk görüşme yapıldı! İşte Nuri Şahin'in yeni adresi

ajansspor

Teknik direktörlüğe adım attığı Antalyaspor'da başarılı performansı sonrası futbolculuk döneminde formasını giydiği Borussia Dortmund'un radarına giren Nuri Şahin, Alman ekibinde yardımcı antrenör olarak göreve başlamıştı.

Borussia Dortmund altyapısından yetişip, 2020-2021 sezonunda Werder Bremen'den Antalyaspor'a transfer olan Nuri Şahin, oyuncuyken 2021-2022 sezonunda kırmızı-beyazlı kulübün futbol sorumluluğu görevine getirildi. Şahin, kırmızı-beyazlı takımın başında çıktığı 92 maçta 38 galibiyet, 23 beraberlik, 31 mağlubiyet yaşadı.

Kareyerindeki ilk ve tek teknik direktörlük deneyimini Antalyaspor'da yaşayan Nuri Şahin,  yardımcı antrenörlük yaptığı Borussia Dortmund'dan yeniden Türkiye'ye dönebilir.

Teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra takımı sezon sonuna Serdar Topraktepe'ye emanet Beşiktaş, gelecek sezonun hoca arayışları doğrultusunda 35 yaşındaki Nuri Şahin'i listesine aldı. Şahin, siyah beyazlıların yerli hoca adayları arasında ilk sıraya oturdu.

Sports Digitale'in haberine göre Beşiktaş, Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile temas kurdu ve genç teknik adamın durumunu sordu.

Nuri Şahin futbolculuk döneminde Borussia Dortmund, Feyenoord, Liverpool, Real Madrid ve Werder Bremen gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giydi. A Milli Takım formasını da 52 iki kez terleten Şahin, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Habere git: ajansspor