BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
beIN Sports: Muhtemel 11'ler | BB Erzurumspor - Beşiktaş

Muhtemel 11'ler | BB Erzurumspor - Beşiktaş

beIN Sports

Süper Lig'in 34. haftasında lider Beşiktaş, BB Erzurumspor'a konuk oluyor...

Fenerbahçe derbisi ile Kasımpaşa maçında 5 puan bıraktıktan sonra 3-0'lık Aytemiz Alanyaspor zaferiyle yeniden moral bulan ve zirvedeki avantajını koruyan siyah beyazlılar, zorlu deplasmana mutlak üç puan parolasıyla çıkıyor.

Alanya karşısında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Josef de Souza ile sakatlığı devam eden Aboubakar ve milli takımdan sakat dönüp sezonu kapatan Hasic maç kadrosunda yer almıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Alanya maçının 11'inden tek değişikliği cezalı Josef'in yerine Necip Uysal'ı oynatarak yapması bekleniyor. Yalçın'ın zayıf bir ihtimal olsa da sol bekte tercihini Nsakala'nın yerine Rıdvan'dan yana kullanabileceği de belirtiliyor.

Yılmaz Vural'ın teknik direktörlüğe gelmesinden sonra çıktığı 2 maçta 1 puan alabilen mavi beyazlı doğu temsilcisi, güçlü rakibi karşısında kazanıp, tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

BB Erzurumspor'da Bergdıc, Oltan Karakullukçu ve Murat Uçar cezaları, Novikovas da sakatlığı nedeniyle pazar akşamı oynanacak kritik karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak..

İki takım üçü Süper Lig'de olmak üzere resmi maçlarda 5 kez karşı karşıya geldi... Ligdeki 3 maçın ikisini Beşiktaş kazanırken, 1 karşılaşma berabere sonuçlandı. Erzurumspor, siyah beyazlı rakibi karşısında iki galibiyetini de geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda elde etti.

Pazar akşamı saat 19.00'da Kazım Karabekir Stadı'nda başlayacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen 90 dakika beIN SPORTS HD 1 ekranlarında olacak.  MUHTEMEL 11'LER BB ERZURUMSPOR: Szumski, Butko, Da Costa, Hasan, Leo, Omolo, Boumal, Aatıf, Emrah, El Kebir, Gomes BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Necip, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal,  Larin, Cenk Tosun

MUHTEMEL 11'LER

BB ERZURUMSPOR: Szumski, Butko, Da Costa, Hasan, Leo, Omolo, Boumal, Aatıf, Emrah, El Kebir, Gomes

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Necip, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal,

Larin, Cenk Tosun

Habere git: beIN Sports