BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Serdar Topraktepe, Beşiktaş'a can veriyor! 5 maçta 4 galibiyet

Serdar Topraktepe, Beşiktaş'a can veriyor! 5 maçta 4 galibiyet

Fanatik

Serdar Topraktepe, Beşiktaş'a iyi geliyor... Aktif futbol kariyerinde iki farklı dönemde 7 sene Siyah-Beyazlı formayı giyen ve 4 kupa kazanan Topraktepe bir süredir Kara Kartal'ın altyaş kategorilerinde teknik adamlık görevini üstleniyordu. Topraktepe, bu sezon iki farklı dönemde de A takımda görevi üstlenen genç hoca ilk olarak Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrasında takımın başına geçmişti.

Santos sonrası yine Topraktepe!

Serdar Topraktepe yönetiminde Kara Kartal; Hatay'ı 2-1, Rizespor'u 4-0 ve Karagümrük'ü de 3-0 devirmiş, yalnızca Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu. Ardından takım, Fernando Santos'a emanet edilmişti. Santos'la da aradığını bulamayan ve bu sezon 4. kez hoca değişimine giden Beşiktaş yine Serdar Topraktepe'ye koştu.

Serdar Topraktepe, Beşiktaşa can veriyor 5 maçta 4 galibiyet...

5 maçın 4'ünü kazandı

Topraktepe de ikinci döneminin ilk maçında Ankaragücü ile karşılaştı ve Sarı-Lacivertliler'i 2-0 devirmeyi başardı. Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet hasretine son veren başarılı teknik adam, Siyah-Beyazlı takımın başında çıktığı 5 karşılaşmada da 4 kez kazanarak iyi bir ortalama yakaladı ve taraftarın sevgisini kazandı.

Yeni hoca galibiyetle başlıyor

Öte yandan Siyah-Beyazlılar, ilginç bir istatistiğe de imza attı. Kartal, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra oynadığı 5 müsabakada da 3 puana uzanmayı başardı. Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş’ta, deneyimli teknik görevinden ayrıldıktan sonra takımın başında yer alan Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’la ilk karşılaşmada İstanbulspor’u 2-0’la geçti.

Serdar Topraktepe, Beşiktaşa can veriyor 5 maçta 4 galibiyet...

Rıza Çalımbay sonrası da kazanmıştı

Yılmaz’ın ardından göreve gelen Rıza Çalımbay da ilk maçında Başakşehir engelini 1-0’lık skorla aştı. Çalımbay’ın ayrılığıyla 3 mücadelede kulübede bulunan o dönem U19 takımını çalıştıran Serdar Topraktepe de deplasmanda Hatayspor’u 2-1 yenerek görevine başlamıştı.

Ankaragücü'nü de yıktı

Fernando Santos ise Beşiktaş kariyerine 3-0’lık Fatih Karagümrük galibiyetiyle start vermişti. Portekizli teknik adamdan sonra tekrar yedek kulübesinde olan Serdar Topraktepe, ikinci dönemindeki ilk mücadelesinde MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Serdar Topraktepe, Beşiktaşa can veriyor 5 maçta 4 galibiyet...

'Futbolculara iyi olduklarını hissettirmeye çalıştırdım'

47 yaşındaki teknik adam maçın ardından da açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Topraktepe, "Bu galibiyete bütün camiamızın ihtiyacı vardı. Futbolcularımız bugün karakter koydu. Galibiyeti aldığımız için sevinçliyiz. Futbolcuların iyi futbolcular olduğunu onlara hissettirmeye çalıştım. Onlar da Beşiktaş formasına layık bir şekilde mücadele ettiler. En önemlisi mücadeleydi bugün" dedi.

Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası hedefiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

Habere git: Fanatik