BJK Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Beşiktaş ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Sergen Yalçın: "Rahat kazanmayı beklerken..."

Sergen Yalçın: "Rahat kazanmayı beklerken..."

ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Kasımpaşa beraberliğiyle Süper Lig'de 4 maç sonra puan alan Beşiktaş'ın galibiyet hasreti ise 5 karşılaşmaya çıktı. Sergen Yalçın 1-1 biten mücadelenin ardından değerlendirme yaptı.

Sergen Yalçın'dan Batshuayi yorumu

Öncelikle Michy Batshuayi'nin performansına değinen Yalçın, "Daha becerikli olması gerekiyor, daha fazla oyunun içinde olması gerekiyor, bitirici bölgelerde olması gerekiyor. Bugün Batshuayi 2-3 tane atabilirdi. Biraz daha oralarda olabilseydi. Bugün o bölgelerin dışında kaldı ve gol atmasını engelledi" dedi. 

Sergen Yalçın: Yakaladın mı atacaksın

Beşiktaş'ın teknik direktörü şöyle devam etti: "VAR'dan dönen golde de güzel bir vuruş yapmıştı. Yakaladın mı atacaksın. Bu kadar kaçırırsan 1-0 her zaman tehlikeli skordur, yiyebilirsin Sonucunda biz de yedik ve berabere bitirdik. Beklemiyorduk, ilk yarıdan sonra rahat kazanmayı bekliyorduk ama bazen olmuyor. Yapacak bir şey yok. Daha fazla çalışıp kazanmaya bakacağız."

N'Koudou'nun sakatlık durumu

Maçın son anlarında sakatlanan Kevin N'Koudou ile ilgili soruyu yanıtlayan Sergen Yalçın, "Oynayacak oyuncularımız var, eksikler olabilir ama oynayacak oyuncularımız var. Olanlarla oynarız çok büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Olan oyuncularımız var, yerleri dolar. N'Koudou'yu bilmiyorum, doktora sormak lazım. Herhalde yarın belli olur" diye konuştu.

Habere git: ajansspor